قانون جذب
سمعک وایرلس
سمعک وایرلس (به انگلیسی: Wireless hearing aid) و یا همان سمعک بی سیم نسل جدیدی از انواع سمک های پیشرفته است. در نظر داشته باشید که در سال های اخیر با پیشرفت تکنولوژی در زمینه ی ساخت تجهیزات کمک شنیداری، ساخت سمعک نیز بسیار ارتقا یافته است. از این رو وجود سمعک وایرلس نیز مصداق بارزی برای این موضوع است. در این مطلب از سری مطالب آموزشی سایت سمعک پایتخت برآنیم تا درباره ی این سمعک ها بیشتر توضیح دهیم.

سمعک وایرلس  چیست؟

سمعک وایرلس در واقع نوع پیشرفته ای از نسل سمعک‌ هوشمند است که همانطور که از اسم آن مشخص است، مجهز به تکنولوژی وایرلس یا بی سیم می باشد. در واقع تکنولوژی وایرلس باعث می شود ارتباط هر دو سمعک موجود بر روی گوش، بدون وجود هیچ گونه سیمی برقرار شود. در اصل شنوایی دو گوشی کمک میکند تا فرد با شنوایی طبیعی بتواند از وجود هر دو گوش خود بهره حداکثری را ببرد. در این نمونه سمعک های موجود بر روی دو گوش با همدیگر ارتباط برقرار کرده و اطلاعات خود را به اشتراک می گذارند. این ارتباط بی سیم کمک میکند تا میزان رضایت از سمعک وایرلس بسیار بالا برود. امروزه اکثر برندهای موفق ساخت سمعک اقدام به ساخت این مدل از سمعک ها میکنند و همین امر باعث میشود تا طیف گسترده ای از مدل های متنوع سمعک های بلوتوث دار وجود داشته باشد.

در اصل رده ای از مدل های سمعک دیجیتال که امکان اتصال به اپلیکیشن گوشی تلفن همراه را دارند تا بیمار بتواند به راحتی با موبایل خود صدای سمعک هارا کم و زیاد کند، از میزان باتری سمعک خود مطلع شود و صدا هارا زیر و بم کند، همچنین سمعک های بلوتوث دار امکان استریمینگ صدا توسط بلوتوث و با واسطه گردنی یا جیبی را دارند و بیماران میتوانند با سمعک خود مکالمات را مدیریت و فایل های صوتی خود را گوش بدهند. برای اطلاع از مدل ها و قیمت های سمعک وایرلس و مشاوره مستقیم و رایگان متخصص تماس بگیرید.

رفع کامل کم شنوایی با سمعک های وایرلس


سمعک های وایرلس که عموم مردم آنها را با نام سمعک های بلوتوث دار می شناسند در واقع در دسته بندی جدیدترین تکنولوژی های روز سمعک در جهان می باشد. از شاخص ترین ویژگی های این سمعک ها می توان به ردیاب های سیگنال گفتاری، مدارات پردازشی بسیار پرسرعت آنها و قابلیت برقراری ارتباط همزمان بین دو گوش اشاره نمود. در واقع این سمعک ها کمک کرده اند تا درک گفتار به میزان زیادی افزایش یافته و کاربر راحت تر صدای طبیعی را درک کند در نتیجه رضایت بیشتری از استفاده آن خواهد داشت.

ویژگی های سمعک بیسیم


برقراری ارتباط همزمان بین دو سمعک
جدیدترین تکنولوژی برای درمان کم شنوایی
دارای ردیاب های سیگنال گفتاری و مدارهای پردازشی بسیار پر سرعت
قابل تنظیم در طیف گسترده ای از کانال های جداگانه
مجهز بودن به تکنولوژی وایرلس – ارتباط تلفنی
توانایی شگفت انگیز در حل کردن مشکلات شنیداری بیماران کم شنوا
امکان کنترل صدا به کمک ریموت کنترل
پردازش دو گوشی
دریافت صدای طبیعی
امکان تقویت صدا به صورت اتوماتیک در محیط های مختلف
امکان تنظیم سمعک به کمک کامپیوتر
انواع سمعک وایرلس
سمعک های بیسیم علاوه بر اینکه نقش اول و اساسی خود که  همان تقویت شنیداری و کمک به درمان کم شنوایی است را ایفا میکنند می توانند از طریق دستگاه های دیگر و یا حتی نرم افزارهای موبایلی تنظیم نیز و کنترل شوند. در ادامه این مطلب به بررسی انواع سمک های وایرلس خواهیم پرداخت.


سمعک بلوتوث دار


در این سمعک ها قطعه ای وجود دارد که آنها را مجهز به تکنولوژی بلوتوث میکند. این سیستم بلوتوث که در این سمعک ها تعبیه شده است، دقیقا شبیه به دیگر وسایل بلوتوث دار مانند تلفن های همراه و… عمل میکند. با بهره گیری از این ویژگی به سادگی می توانید انتقال صدا را از هر وسیله ی بلوتوث دار دیگری دریافت کنید. به این صورت که با اتصال سمعک با وسیله بلوتوث دار دیگر، به سادگی امکان شنیدن صدای آن وسیله به صورت مستقیم را دارید. به طور مثال این تکنولوژی کمک میکند که به سادگی از تلفن همراه خود استفاده کنید. با آن موزیک گوش داده و یا به تماس های تلفنی خود پاسخ دهید و سمعک وایرلس شما دقیقا شبیه به یک هندفری عمل می کند. برای بهره گیری از این مدل از سمعک ها کار سختی برای انجام دادن پیش روی شما نیست و کافیست که تنها بلوتوث وسیله مدنظر روشن باشد. بدیهی است که برای اولین باری که میخواهید از سمعکتان با یک دستگاه بلوتوث دار خاص استفاده کنید نیاز به شناسایی دستگاه و جفت شدن سمعک با دستگاه (Pair)، دارید. اما در برای دفعات بعدی نیازی به جفت شدن نیست و با روشن کردن بلوتوث این اتصال ایجاد می شود.

منابع: سایت سمعک پایتخت
https://samakpaytakht.com/product/wireless-hearing-aid/
دوشنبه سیم 11 1402 10:26
(0) نظر
برچسب ها :
X